De website was vannacht onbereikbaar vanwege een aantal updates.
Wordpress, het achterliggende systeem achter deze website, is bijgewerkt naar de laatste versie. Tevens is het WSH Thema bijgewerkt en zijn wat kleine aanpassingen gedaan aan de website zelf.
Nieuw zijn de HD satellietbeelden, overeenkomstig met de nieuwe overeenkomst met yr.no en eumetsat bieden we nu HD beelden aan.

Daarnaast is de website voortaan geheel via HTTPS bereikbaar. HTTPS staat voor ‘HyperText Transfer Protocol Secure’. Dit is een uitbreiding op het HTTP protocol. Het HTTP protocol wordt gebruikt om een webbrowser (zoals Chrome, Internet Explorer of Firefox) te laten communiceren met een webserver waarop een website gehost wordt. De uitbreiding van het HTTPS protocol zorgt ervoor dat deze communicatie versleuteld wordt. Door de encryptie is het niet mogelijk om mee te kijken zonder deze eerste te kraken, wat onmogelijk zou moeten zijn.
Hoewel de website geen persoonlijke gegevens verwerkt heeft het gebruik van HTTPS voor de bezoeker het voordeel dat een zogenaamde “Man in the middle” aanval onmogelijk geworden is.

Samengevat, dankzij HTTPS is de website een stuk veiliger voor u als bezoeker.